Life-Partners A/S

Hos Life-Partners er vi dygtige til at levere forretningsapplikationer, portaler og systemintegration – og vi tager ansvaret for at løsningerne kommer i mål i høj kvalitet, til rette tid og til den aftalte pris.

Vi er fokuseret på at skabe de rigtige løsninger for vores kunder og uanset om behovet er at finde indenfor et enkelt løsningsområde eller på tværs af flere – sikrer vi at løsningerne etableres og forankres optimalt i den forretningsvirkelighed, de skal optræde i.

Life-Manager – Plejehjem og hjemmeplejen

Life-Manager er en ny og innovativ kommunikationsplatform skræddersyet til plejehjem og hjemmepleje, samt psykiatriområdet med behov for optimering af planlægning og kommunikation, pårørende, beboere og medarbejdere imellem.
Læs mere.


Life-Manager – Handicap & Psykiatri

Målet med løsningen til handicap & psykiatriområdet er at hjælpe borgeren til øget egen mestring, involvering, indflydelse og medindragelse.
Løsningen skaber struktur for borgeren og et nemt overblik over aftaler og arrangementer, samt en væsentlig forbedret kommunikation mellem borgeren og medarbejderen.


Health-Manager

Health Manager er et nyt innovativt planlægnings- og booking system til sygeplejeklinikker med fokus på optimering og gennemskuelighed. Via den kommende borger- og sundhedsportal øges medindflydelse på eget behandlingsforløb samt giver mulighed for egen booking og øget information om sundhed og trivsel.


Udvikling

Life-Partners leverer skræddersyet udvikling og løsninger baseret på vores eget udviklede platform og tilhørende plug n’ play moduler i tæt samarbejde med vores kunder.
Vi har stor erfaring med udvikling, integration og projektledelse af komplekse it-systemer til både kommuner og private.


Moduler

Life-Partners kerneplatform består af en lang række egen udviklede moduler som kan bruges til udvikling og tilpasning af en skræddersyet løsning til kunden.
Vi har stor erfaring med integration af vores moduler til og fra komplekse IT-systemer, herunder også integration mellem Umbraco CMS og Backendmoduler.