Udvikling

Skræddersyede it-løsninger i samarbejde med vores kunder

Life-Partners leverer skræddersyet udvikling og løsninger baseret på vores eget udviklede platform og tilhørende plug n’ play moduler i tæt samarbejde med vores kunder.

Vi har stor erfaring med udvikling, integration og projektledelse af komplekse it-systemer til både kommuner og private. Vores store kendskab og know-how inden for følgende teknologier gør os til en stærk samarbejdspartner:
ASP.NET, C#, JavaScript, JSON, CSS, Umbraco, Bootstrap, Cordova (PhoneGap), TypeScript, php, HTML5, Linux, MS SQL, MySQL, VB.NET, WebRTC, Java og Swifft

Vi er en kompetent partner i hele forløbet fra definition af mål til implementering og undervisning.
Vores løsninger er baseret på de nyeste teknologier og serviceorienteret arkitektur, der giver lav risiko og høj driftssikkerhed. Vi leverer løsninger på enhver platform inklusiv mobile platforme for bedst mulig it-understøttelse af arbejdsgange.Agil udvikling

For at nå et afstemt mål på kortere tid, arbejder vi med en række mindre leverancer ad gangen. På den måde sikrer vi, at vores brugere er med os hele vejen i forløbet, og at vi ikke overhaler dem med knapper og funktioner. Behovsafklaringen undervejs er central for at time produktet, der til slut ender i hænderne på en personalegruppe, der har præget løsningen mest muligt.

Processen er vigtig for at nå et godt resultat. Og projektforløbene med Life-Partners er altid planlagt efter en agil tankegang. Løsninger udvikles gradvist i små bidder, og hvert bid fokuserer på specifikke brugerrettede forhold.

Den iterative proces giver god balance i udviklingen af IT til plejeområdet. Her er det ofte personalet, der har mest viden om dagligdagen. Ved at bruge den aktivt i udformningen af IT til støtte af deres arbejdsopgaver, får vi et produkt, der for det første er forventningsafstemt, og for det andet i sync med erfaringerne i huset. Samtidig etableres en proces med veldefinerede milepæle og mulighed for at indgå gode aftaler omkring udrulning og afprøvning.