Team

Management

Lars Jessen

Lars Jessen

CEO
Lars har arbejdet med fitness,- og sundhedsområdet i over 10 år. Han har været stifter og indehaver af en fitnesskæde og medejer af en sundhedsvirksomhed med aktiviteter i både Tyskland og Danmark.
Lars har beskæftiget sig indgående med forretnings,- og konceptudvikling, samt udvikling af organisation i nært samspil med udvikling og implementering af IT-systemer til fitness- og sundhedsbranchen, og senest til social og sundhedsområdet.
Lars´ ansvars,- og arbejdsopgaver er HR-ledelse, herunder intern projektledelse, administration og økonomi, udarbejdelse og eksekvering af strategi, samt udvikling af produkter og koncepter.

Kontakt
E-mail: lmj@life-partners.com

Bo Iversen

Bo Høvedsgaard Iversen

Salgs- & Marketingschef
Bo har arbejdet med salg og marketing i mere end 10 år og er nu partner i Life-Partners A/S. Han har været indehaver af flere sports- og tøj butikker, været medstifter af et fashion-brand til teens, været med til at udvikle forskellige IT-løsninger samt arbejdet som salgs- og eksportmanager for fem dametøjsbrands. Gennemgående har Bo arbejdet meget med forretnings- og koncept udvikling, salg og branding.
De primære ansvarsområder for Bo er salg, marketing, netværk, ekstern projekt- og implementeringsarbejde, samt strategisk udvikling.

Kontakt
Phone: (+45) 20 86 97 29
E-mail: bhi@life-partners.com

Development

Frank Jessen

Frank Jessen

Webudvikler
Frank blev uddannet i 2009 og har lige siden arbejdet hos Life-Partners med at opbygge platformen. Derudover er det blevet til flere integrationer mellem flere systemer fra kunder. De primære arbejdsopgaver i forbindelse med disse integrationer er bl.a. planlægning, udvikling og test samt fejlrettelser.
Kent Friis

Kent Friis

Webudvikler
Kent har i alt ca. 15 års IT-erfaring og har arbejdet både indenfor systemdrift (Linux) og .NET udvikling. Kent er en dygtig programmør og meget tit vores problem-knuser, når det gælder de mere hårdnakkede IT- og programmerings-problemer.
Saskia Höll

Saskia Höll

Webudvikler

Saskia blev uddannet i 2009 og har siden arbejdet hos Life-Partners med at opbygge platformen. Saskia holder primært styr på kalender-modulet. Derudover består hendes arbejdsopgaver i at udvikle, teste, fejlrette og supportere Health-Manager.

Per Bellfield

Per Bellfield

Webudvikler

Per har afsluttet sin datamatiker uddannelse i 2008 og har arbejdet som selvstændig software-konsulent inden han startede hos Life-Partners i november 2013. Siden har Per arbejdet med udvikling og styring af kunde-specifikke projekter, tekniske opgaver på vores Apps og IntelligentLife.

René Hede

René Hede

Webudvikler

René er uddannet IKT ingeniør i januar 2004, hvorefter han har arbejdet med softwareudvikling i forbindelse med traceability og automation. Han har arbejdet hos Life-Partners fra 2011 til 2013 og igen siden september 2015. Hans primære opgave er som systemudvikler på Health-Manager.

 

Kontor

Heidi Kulmbak

Heidi Madsen Kulmbak

Implementeringskonsulent / Administrativ
Heidi har arbejdet inden for salg og service området i mange år. Hun har i den forbindelse taget en kontorassistent-uddannelse.
Heidis opgave er at implementere Life-Manager, undervise, support, lave opdateringer til div. internetmedier, teste, indkøb, samt løse administrative opgaver.